Hvidvine

Hvidvine



Macon-Fuissé 2010


Klar gul farve med grønlige nuancer, aromatisk bouquet med noter af havtorn, grape og akacie. God struktur med en medium fedme.

Frisk og elegant.

100% Chardonnay.


Passer perfekt til skaldyr såsom østers, muslinger og grillet fisk.

 

Varenr. 706

 

Kr. 85,00






Macon-Solutré-Puilly 2010



Klar gul farve med grønlige nuancer. Meget aromatisk i næsen med frisk frugt, blomster og noter af mandel. Let citrus og grape i smagen. God mineralitet med en passende længde i eftersmagen.

100% Chardonnay.


Passer perfekt til skaldyr såsom østers, muslinger og grillet fisk.



Varenr. 704

 

Kr. 79,50


Pouilly-Fuissé "Terroir de Fuissé " 2010


Druerne kommer fra mindst 35 år gamle vinstokke fra de bedste parceller i selve byen Fuissé, hvilket giver en meget kompleks vin med god mineralitet.


Farven er gylden og duften er frugtig og rig på blomster med et hint af egetræ.


Smagen er rig, eksotisk og fyldig med noter af grape, vanille og nødder fra fadlagringen. Lang og fyldig eftersmag.

100% Chardonnay.


Den fyldige vin passer godt til skaldyr, især krabbe og hummer, samt dampet fisk og står sig også godt til lyst kød i cremet sauce.



Varenr. 701

 

Kr. 114,-





Pouilly-Fuissé "Tradtition" 2010


Smuk gullig farve med duften af mandler og hvide blomster. Smagen er fyldig og rig på blomster og frugter såsom fersken, abrikos men også med lidt honning.

God mineralitet typisk for området.


Den fyldige vin passer godt til skaldyr, især krabbe og hummer, samt dampet fisk og står sig også godt til lyst kød i cremet sauce.



Varenr. 708

 

Kr. 114,-





Pouilly-Fuissé "Lamure " 2010


Druerne kommer  også her fra mindst 35 år gamle vinstokke fra de bedste parceller i selve byen Fuissé, hvilket giver en meget kompleks vin med god mineralitet.


Farven er gylden og duften er  citrus, mango, pære og  friske mandler.

Smagen er  fed, eksotisk og fyldig med noter af anis. Fantastisk struktur.

Lang og fyldig eftersmag.

100% Chardonnay.


Den fyldige vin passer godt til skaldyr, især krabbe og hummer, samt dampet fisk og står sig også godt til lyst kød i cremet sauce.


90 point vinbladet 3/2011


Varenr. 702

 

Kr. 122,-