Yderligere information
Land | Italien |
---|---|
Område | Barolo |
Producent | Paolo Manzone |
Druer | Barbera, Dolcetto |
DKK 106,00
Vinen fremstilles ved at presse og afstemme de høstede druer, hvorefter fermentering finder sted i en vandret roterende vinifier med temperaturintervallet 25 til 27 grader. Macerationen varer cirka en uge, og en del af vinen anbringes umiddelbart efter vinificeringen i november i tonneaux på 350 liter fransk egetræ i en periode på flere måneder. Den anden malolaktiske gæring finder således sted direkte på fadet og derfor opnås en vin med stor struktur og blødhed. Den anden del af vinen anbringes i stål for at give friskhed og frugtighed. Året efter samles det i en tank og hældes derefter på flaske.
På lager
Land | Italien |
---|---|
Område | Barolo |
Producent | Paolo Manzone |
Druer | Barbera, Dolcetto |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.