Winzergenossenschaft Ihringen

Ihringen er beliggende i det sydvestlige hjørne af Kaiserstuhl, nær ved Alsace. Byen er nævnt første gang i 962 med navnet „Uringia“. Klimaet er subtropisk og de varmeabsorberende vulkanskråninger giver ideelle betingelser for vindyrkning. Dette forklarer også, hvorfor vinene herfra er særligt aromatiske og særligt kraftige.

Omkring 200 Ihringer-vinproducentfamilier gik i 1924 sammen af økonomiske behov for at danne et kooperativ. Det skulle nogle lidt kedelige første år, før opsvinget i 1936 begyndte med opførelsen af ​​en kælderbygning. WG havde et alvorligt tilbageslag, da pressehuset og kontorbygningen under Anden verdenskrig blev fuldstændigt ødelagt. Men vinproducenterne fra Ihringen blev ikke afskrækket og genopbyggede andelslaget større og bedre. Indsatsen i de første årtier har mere end betalt sig.

I dag er Ihringer Winzergenossenschaft med sine 600 medlemmer og 300 ha vinmarker en af ​​de mest berømte på Kaiserstuhl og i Baden. Dette bevises ikke mindst ved adskillige priser ved nationale og internationale vinsmagninger.

Hvis du rejser i det smukke område eller tilbringer din ferie i Ihringen, er du meget velkommen til at besøge kooperativet – det er med sine imponerende træfadskældre (som er en af ​​de største i Tyskland) absolut et besøg værd!