Pacheca Vinhas Velhas Reserva 2011

DKK 268,00

Denne vin er fremstillet af druer fra de ældste vinmarker i Quinta da Pacheca, installeret i midten af ​​50’erne. På det tidspunkt blev vinstokkene plantet tilfældigt, og druesorterne blev lige naturligt blandet. Vi forsøger stadig at opretholde denne tradition i disse gamle vinstokke, da de resulterer i vin med god aromatiske kompleksitet og struktur.

Efter omhyggelig udvælgelse efter deres bedste tilstand bliver druerne høstet og sendt til vingården, hvor de var fuldstændigt afstilket. Fermentering foregår i løbet af 9 dage i de traditionelle 7-ton granitkar, hvorefter de fodtrædes for at sikre den rette ekstraktion af fenoliske og aromatiske forbindelser. Ved afslutningen af ​​den alkoholiske fermentering bliver vinen overført til nye og 2-årige franske egefade, hvor den malolaktiske gæring sker, hvorefter den lagres i cirka 18 måneder.

Pacheca Vinhas Velhas afslører en god aromatisk intensitet, meget kompleks med elegante noter af chokolade og mørk frugt, såsom blåbær og brombær. Det er meget afbalanceret i munden med tilstedeværende tanniner og godt integreret træ, lang og vedvarende finish.

Alkohol: 14% vol

Restsukker: 0,6 g / l

Syre: 5,2 g / l

På lager

Varenummer (SKU): 939a Kategori:

Yderligere information

Vægt 1 kg
Land

Portugal

Område

Duoro

Producent

Quinta de Pacheca

Druer

Tinta Roriz (Tempranillo), Touriga Franca, Touriga Nacional

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pacheca Vinhas Velhas Reserva 2011”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *