Paolo Manzone Langhe Rosso ”Ardí” DOC 2016

DKK 106,00

Vinen fremstilles ved at presse  og afstemme de høstede druer, hvorefter fermentering finder sted i en vandret roterende vinifier med temperaturintervallet 25 til 27 grader. Macerationen varer cirka en uge, og en del af vinen anbringes umiddelbart efter vinificeringen i november i tonneaux på 350 liter fransk egetræ i en periode på flere måneder. Den anden malolaktiske gæring finder således sted direkte på fadet og derfor opnås en vin med stor struktur og blødhed. Den anden del af vinen anbringes i stål for at give friskhed og frugtighed. Året efter samles det i en tank og hældes derefter på flaske

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 988 Kategori:

Yderligere information

Land

Italien

Område

Barolo

Producent

Paolo Manzone

Druer

Barbera, Dolcetto

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paolo Manzone Langhe Rosso ”Ardí” DOC 2016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *